Beste gasten,

Na ruime overweging hebben wij besloten per 1 april onze privé restaurant activiteiten te beëindigen.

Met veel plezier en passie hebben wij het privé restaurant gedurende een kleine 5 jaar verzorgt.

Inmiddels zijn wij de pensioen leeftijd voorbij en willen na ca. 50 jaar te hebben gewerkt, van ons pensioen gaan genieten en tevens mooie culinaire streken gaan bezoeken.

Wij danken onze vele gasten van de afgelopen jaren voor het enorme vertrouwen en de fijne en gezellige sfeer tijdens de vele ontvangsten die wij mochten verzorgen.

Vele hartelijke groeten,

Ferre Ansems en Sonja van Egmond.

 

WIJN WEBWINKEL NIEUWS !!

ONZE WIJN WEBWINKEL ACTIVITEITEN  WORDEN VOORALSNOG VOORGEZET !

VOLG ONS OP WWW.WIJNWINKELTORENHOF.BE  

 

Torenhof wijn-webwinkel. Bestel uw wijn online of bel 03 6671890 !  Gratis levering regio Essen en Roosendaal en vanaf 12 flessen in het overige leveringsgebied.

Een online wijnwinkel met meer dan 125 exclusieve kwaliteitswijnen. Deze kwaliteitswijnen worden U aangeboden aan groothandelsprijzen vanaf ca. 5.70 euro per fles. Bezoek onze website en bekijk ons uitgebreide klassewijnen assortiment.

JAARLIJKS ORGANISEREN WIJ IN HET VOOR- EN NAJAAR ONZE GRATIS OPENDEUR-WIJNPROEVERIJ. U KAN DAN PROEVEN ‘N SELECTIE KWALITEITSWIJNEN AAN GROOTHANDELSPRIJZEN. ONZE EERST VOLGENDE PROEVERIJ IS ZATERDAG 21 APRIL 2018 

ONZE WIJNEN ZIJN VANAF CA. 5.70 PER FLES. OOK GENIET U OP DEZE WIJNPROEVERIJEN EEN MOOIE KORTING OP UW EVENTUELE  WIJN BESTELLING EN  LEVERING AAN HUIS IS GRATIS !

* VERDERE INFORMATIE VIND U OP ONZE WIJN WEBSITE : WIJNWINKELTORENHOF.BE

WIJNCURSUSSEN :  Ook is het mogelijk om in het najaar en tijdens de wintermaanden deel te nemen aan één van onze praktische wijncursussen. Deze wijncursussen zijn laagdrempelig en voor elk niveau toegangkelijk. Enige kennis van wijn is dan ook niet vereist. Op verrassende wijze gaat u alles leren wat je als wijn liefhebber moet weten !

Voor verdere informatie surft u naar onze website : www.wijnwinkeltorenhof.be, of bel voor inlichtingen naar 03 6671890